aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΟι 4 πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στα μπαράζ

Οι 4 πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στα μπαράζ

Η Εθνική Ελλάδας έκανε το καθήκον της απέναντι στο Γιβραλτάρ και θα διεκδικήσει μέσω μπαράζ την παρουσία της στην τελική φάση του Μουντιάλ!

Στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου, η «ανίσχυρη» Ελλάδα θα μάθει την αντίπαλό της, η οποία θα είναι μια εκ των Ελβετίας, Ιταλίας, Κροατίας και Δανίας. Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν 9-11 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς 12-14 του ίδιου μήνα.

Ουσιαστικά απόψε ολοκληρώθηκαν οι δύο «εκκρεμότητες» που υπήρχαν. Αρχικά, η Πορτογαλία επικράτησε 2-0 της Ελβετίας και πέρασε απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με αποτέλεσμα οι Ελβετοί ως δεύτεροι να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους αντιπάλους μας.

Παράλληλα, δεν έγινε κάποια… εκκωφαντική έκπληξη στον πρώτο όμιλο, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη δεύτερη θέση η Σουηδία (έμεινε τρίτη η Ολλανδία) και να είναι μαζί με την Εθνική στο γκρουπ των «ανίσχυρων». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Σλοβακία ήταν η… άτυχη χειρότερη δεύτερη, που έμεινε εκτός μπαράζ.

ΙΣΧΥΡΟΙ

Ελβετία
Ιταλία
Κροατία
Δανία

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

ΕΛΛΑΔΑ
Σουηδία
Βόρειος Ιρλανδία
Ιρλανδία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ