aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΟΦΗ: Κοροβέσης… 2022

Στις «κολώνες» του ΟΦΗ συγκαταλέγεται (και) ο Νίκος Κοροβέσης. Το συμβόλαιο του 29χρονου αριστερού μπακ εξέπνεε το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως οι κρητικοί επέκτειναν τη συνεργασία μαζί του μέχρι εκείνο του 2022.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κοροβέση μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 29χρονος αμυντικός και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας, μετά από μια γεμάτη από συμμετοχές σεζόν (35 συνολικά σε κανονική διάρκεια & Play Offs πρωταθλήματος και στον θεσμό του κυπέλλου), συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ για τα δύο επόμενα χρόνια.

Βασικός συντελεστής της φετινής προσπάθειας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια, ο Νίκος Κοροβέσης επέκτεινε το συμβόλαιό του για ένα επιπλέον έτος (έληγε το καλοκαίρι του 2021) και σε λίγες μέρες θα συμμετάσχει στο τρίτο διαδοχικό καλοκαιρινό στάδιο προετοιμασίας, ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ