aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Όχι από ΠΑΟΚ στα €7.500.000 της Φενέρμπαχτσε για Πέλκα» (pic)

«Όχι από ΠΑΟΚ στα €7.500.000 της Φενέρμπαχτσε για Πέλκα» (pic)

Η τουρκική εφημερίδα Sabah γράφει σε δημοσίευμά της πως η Φενέρμπαχτσε έχει κάνει προτάσεις για τον Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ, με την τιμή του να ορίζεται στα 7.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τον ΠΑΟΚ να αρνείται να τον παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ομάδα της Κωνσταντινόπουλης έχει το «βλέμμα» της στραμμένο στον 25χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν φαίνεται πως είναι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Τούρκων, οι προσπάθειές της να τον αποκτήσει απέβησαν άκαρπες, αφού οι Θεσσαλονικείς δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, με όλα τα αγωνιστικά μέτωπα ανοικτά. Όσον αφορά την τιμή του, αυτή ορίζεται στα 7,5 εκατ. ευρώ και η νέα προσπάθεια της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι, όπως γράφεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ