aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Ζαχίντ θα είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος»

«Ο Ζαχίντ θα είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος»

Ο Γιώργος Δώνης πιστεύει πάρα πολύ στον Γκάις Ζαχίντ και αυτό φάνηκε και από τα πρώτα του λόγια προς τους συνεργάτες του στην Ολλανδία.

Ο Γκάις Ζαχίντ έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ολλανδία και εκεί τον υποδέχθηκε ο Κώστας Κωνστάντος προκειμένου να τον οδηγήσει στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Μόλις συνάντησε τον Γιώργο Δώνη, ο έμπειρος τεχνικός τον πήρε μία «πατρική αγκαλιά» και τον σύστησε στους νέους του συμπαίκτες.

Ο Δώνης πιστεύει πάρα πολύ στον Ζαχίντ και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά τόσο ως αριστερός εσωτερικός χαφ στο 4-3-3 όσο και ως επιτελικός μέσος στο 4-2-3-1. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του τεχνικού προς τους συνεργάτες του καθώς τους ανέφερε ότι «θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ