aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Βράνιες ζήτησε να φύγει από την Άντερλεχτ για να πάει την ΑΕΚ!

Ο Βράνιες ζήτησε να φύγει από την Άντερλεχτ για να πάει την ΑΕΚ!

Και να που ο Βράνιες επιστρέφει και πάλι στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ και μάλιστα αρκετά έντονα…

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μίλησε με τη διοίκηση της Άντερλεχτ και της εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα μη έχοντας καμία αξίωση από το συμβόλαιο που έχει μαζί της.

Είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια αυτή του Βράνιες; Ενδεχομένως ναι… Αν λάβουμε υπόψη μας μόνο τα γεγονότα ο Βόσνιος δεν είναι στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Ναντ αν και «επίσημα» έγινε γνωστό ότι είναι τραυματίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η ΑΕΚ θα του καλύψει τα χρήματα τα οποία θα χάσει, δηλαδή, περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε βάθος τριετίας.

Το μεγάλο «θέλω» του Βράνιες είναι να γίνουν όλα πάρα πολύ γρήγορα και να είναι ελεύθερος να έρθει στην χώρα μας και να υπογράψει για να είναι «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, δηλαδή, στις 9 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ