aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Τσιγκρίνσκι θέλει να συνεχίσει να παίζει

Ο Τσιγκρίνσκι θέλει να συνεχίσει να παίζει

Το μέλλον του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποτελεί ένα από τα ερωτηματικά για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ. Στο συμβόλαιο των δύο πλευρών υπάρχει όρος για (προβλέπει αυτόματη ανανέωση αν συμπληρώσει 25 συμμετοχές και μέχρι την διακοπή είχε φτάσει τις 17), αλλά ουσιαστικά η κουβέντα θα γίνει από μηδενική βάση.

Σύμφωνα με την «Ώρα», ο Ουκρανός στόπερ δεν επιθυμεί απλώς, αλλά είναι διψασμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν. Νιώθει καλά σωματικά, στην «Ένωση» έχει κάνει τις πιο γεμάτες σεζόν από πλευράς συμμετοχών στην καριέρα του και οι τραυματισμοί του δεν αποτελούν αποτέλεσμα της ηλικίας του, αλλά της ευπάθειας που έχει ο οργανισμός του από νεαρή ηλικία.

Από πλευράς ΑΕΚ δεν έχει γίνει ακόμη σαφές ποιες είναι οι προθέσεις της για τον 33χρονο άσο. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχει αντίρρηση με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ενώ είναι δεδομένο πως στο πλάνο για το μέλλον είναι η αξιοποίηση του «Τσίγκρι» σε άλλη θέση. Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το προσεχές διάστημα και θα ξεκαθαρίσουν όλα, με πιθανότερο σενάριο να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, εφόσον τα βρουν και στο οικονομικό κομμάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ