aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΟ Σάλαϊ και η παρέα του έβαλε την Ελλάδα σε μπελάδες (vid)

Ο Σάλαϊ και η παρέα του έβαλε την Ελλάδα σε μπελάδες (vid)

Την πάτησε! Η Ελλάδα ηττήθηκε 2-1 για το Nations League από την (πιο ουσιαστική) Ουγγαρία, χάνοντας ένα σωρό ευκαιρίες. Ο Σάλαϊ άνοιξε το σκόρ με γκολάρα υψηλής τεχνικής.

Σ’ ένα όμορφο ματς στην Ουγγαρία, η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε από την γηπεδούχο ομάδα στο πλαίσιο της διεξαγωγής της δεύτερης αγωνιστής του Nations League… Οι ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Σκίμπε δεν έπαιξαν άσχημα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι από την έδρα του αντιπάλου με 2-1 εξαιτίας των πανέμορφων γκολ από τους Σάλαϊ και Κλάινχαϊσλερ, αλλά και της δυσκολίας που είχαν να γίνουν πιο ουσιαστικοί στην επίθεση.

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν με τον Σάλαϊ, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία, όμως η Εθνική «απάντησε» με κεφαλιά του Κώστα Μανωλά, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 43′, πάντως, ο Κλάινχαϊσλερ… καθάρισε το παιχνίδι και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο πρώτο λεπτό, από τα τρία των καθυστερήσεων, θα μπορούσε να… κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας, η κεφαλιά όμως του Κώστα Μήτρογλου πέρασε λίγο έξω από την ουγγρική εστία.

Διαβάστε επίσης: Ο Σάλαϊ «κεραυνοβόλησε» τον Μπάρκα (vid)

Το Live του αγώνα:



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ