aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ο Ροντρίγκες κλείνει στην ΑΕΚ»

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού της Σάντος Πατρίσιο Ροντρίγκες.

O Πατρίριο Ροντρίγκες είναι όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής στον οποίο καταλήγουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Το όνομα του 26χρονου μεσοεπιθετικού ήρθε στο προσκήνιο μέσω ποσταρίσματος στο Twitter από τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέσαρ Λουίς Μέρλο, ο οποίος έγραψε: «Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες θα παίξει στην ΑΕΚ. Πηγαίνει ελεύθερος από την Σάντος και υπογράφει την επόμενη εβδομάδα για έναν χρόνο».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ροντρίγκες πράγματι αποτελεί τον βασικό στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στα άκρα της επίθεσης και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και γίνεται προσπάθεια προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να έρθει το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα, ώστε να τελειώσει η μεταγραφή του.

Ο 26χρονος άσος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Ιντεπεντιέντε και το 2012 υπέγραψε στη Σάντος. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε δανεικός στην Εστουδιάντες, ενώ για λίγους μήνες και μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο έπαιξε ως δανεικός στην Ζοχόρ της Μαλαισίας, παίρνοντας ένα… εξωφρενικό ποσό γι’ αυτό το μικρό διάστημα . Είναι δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ, όμως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ