aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Πρίγιοβιτς δεν γουστάρει Κίνες και Αραβίες

Ο Πρίγιοβιτς δεν γουστάρει Κίνες και Αραβίες

Ο ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να πουλήσει τον Πρίγιοβιτς, για να καλύψει τις υποχρεώσεις του σε παίκτες μάνατζερ, αλλά και σε όσους μιλούν Αγγλικά, Γαλλικά και Πορτογαλικά. Αυτά τα φαινόμενα τα είχαμε συνάντηση πριν την έλευση Σαββίδη. Όσοι έχουν αποχωρήσει τώρα, έγινε γιατί το ήθελαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Για να αγωνιστούν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος παραχωρεί τον Πρίγιοβιτς μόνο αν βρεθεί ομάδα να καλύψει τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων (εγώ λέω δεν θα πουν όχι και λιγότερα) και θελήσει και ο ίδιος να πάει στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο Πρίγιοβιτς γουστάρει που είναι στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη. Είναι σαν Βασιλιάς στην Τούμπα. Έχει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, έχει όλες τις παροχές που προσφέρουν ευρωπαϊκές ομάδες σε ποδοσφαιριστές και το πιο σημαντικό και η οικογένεια του ψηφίζει Ελλάδα.

Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι Μπέργκ (βάλτε στη θέση του Σουηδού όποιον άλλο θέλετε, απλά αυτός μου ήρθε στο μυαλό). Δεν θα πήγαινε ποτέ σε μια ομάδα μόνο για τα χρήματα. Ο Σέρβος, όπως φέρετε να έχει πει στο περιβάλλον του δεν ψήνετε, αν αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, να πάει στην Αλ Νασρ ή σε κάποια ομάδα της Κίνας. Θέλει ο επόμενος σταθμός του να είναι και πάλι σε ομάδα της Ευρώπης. Αν στο Μουντιάλ καταφέρει και πιάσει μια σούπερ απόδοση να είστε σίγουροι πως θα «σκάσουν» προτάσεις από 4 τοπ (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία) πρωταθλήματα. Μόνο μ’ αυτή την προοπτική θα δελεαστεί ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς. Ακόμη και λιγότερα χρήματα να του δώσουν δεν θα πει «όχι». Γιατί πολύ απλά το κίνητρο και οι προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει θα είναι τέτοιες που θα τον εξιτάρουν.

Στον ΠΑΟΚ, όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το καθημερινό ρεπορτάζ στο «to10.gr», προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο της πώλησης του Πρίγιοβιτς. Θα είναι η πρώτη φορά στον Δικέφαλο που προετοιμάζονται για κάτι που ΘΑ γίνει. Αυτή είναι και η επιθυμία του Λουτσέσκου την οποία εξέφρασε στους ανθρώπους της ΠΑΕ λίγο πριν φύγει για την Ρουμανία. «Όποιος ποδοσφαιριστής πουληθεί το καλοκαίρι θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του νωρίτερα». Στις άμεσες προτεραιότητές των ανθρώπων που ασχολούνται ολομερίς κι ολονυκτίς είναι η απόκτηση ενός εξίσου έμπειρου και ικανού φορ.

Στον ΠΑΟΚ, πάντα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πρίγιοβιτς, θα κινηθεί σε δύο ταμπλό για την επιθετική του γραμμή. Εκτός από τον αντικαταστάτη του Σέρβου επιθετικού, με τον Σαββίδη να επενδύει ένα μεγάλο ποσό, θα φέρουν στην Τούμπα και έναν δεύτερο επιθετικό που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από το βαρύ φορ. Αν στον Δικέφαλο πετύχουν διάνα στις επιλογές του τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Κάτι θα γνωρίζουν, άλλωστε όλες οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού που δίνουν από τώρα στον ΠΑΟΚ το πιο χαμηλό ποσοστό, 2,00 για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ