aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ ΠΑΟΚ και οι άλλοι «κακοί» οικοδεσπότες

Ο ΠΑΟΚ και οι άλλοι «κακοί» οικοδεσπότες

Μόλις 15 ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν καταφέρει το απόλυτο εντός έδρας. Ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ, που μετρά «έξι στα έξι» και βρίσκεται στην ίδια λίστα με κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Η Σιρόκι Μπρίγιεκ έχει μέχρι σήμερα το καλύτερο ρεκόρ με «8 στα 8» στο πρωτάθλημα της Βοσνίας, την ίδια ώρα που ο «Δικέφαλος» με τη νίκη επί του Ατρόμητου έφτασε το απόλυτο «6 στα 6» και μάλιστα παίζοντας όλα τα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Παίζοντας στην άδεια Τούμπα οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν κατά σειρά: Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο με 13-2 γκολ. Μόνο η Κέρκυρα (με πέναλτι) και την περασμένη Δευτέρα ο Ατρόμητος σκόραραν στο… κάστρο του.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο καλύτερο σερί, πίσω από τη Σιρόκι, έχει η Παρί Σεν Ζερμέν του Νεϊμάρ και των άλλων αστέρων με 7 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος. Τέλος, εκτός από τον ΠΑΟΚ, το 6 στα 6 έκαναν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρσελόνα, Πόρτο, Σαμπντόρια, Αϊντχόφεν και Άρσεναλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ