aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Πανιώνιος στον δρόμο της πρόκρισης!

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Πανιώνιο στο Κύπελλο Ελλάδος καθώς μετά το 2-0 επί της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης αλλά και κατάληψης της πρώτης θέσης στον όμιλο που συμπληρώνουν ακόμα Απόλλων Πόντου και Ηρόδοτος.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε από την αρχή να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης. Μάλιστα, το γκολ δεν άργησε να έρθει όταν ο Σπιριντόνοβιτς με μία πολύ όμορφη ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ενδεικτικός της υπεροχής των γηπεδούχων ήταν και το γεγονός πως το ποσοστό κατοχής της μπάλας ήταν 71% υπέρ τους, έναντι 29% της ΑΕΛ. Μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 30’ στο ματς, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα και ισορρόπησαν, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Κότνικ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΛ καθώς ο Μορσί μέσα σε λίγα λεπτά είδε δύο φορές την κίτρινη κάρτα του διαιτητή και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Έτσι, το έργο των φιλοξενούμενων έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε χωρίς φάσεις με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που είχαν ως αποτέλεσμα αρκετές κάρτες αλλά και τραυματισμούς. Όπως είναι λογικό, στο μυαλό και των δύο ομάδων υπήρχαν και τα παιχνίδια που ακολουθούν για το πρωτάθλημα καθώς αυτά αποτελούν προτεραιότητα.

Μέσα σε ένα δίλεπτο προς το φινάλε η ΑΕΛ έφτασε κοντά στην ισοφάριση απειλώντας σε δύο περιπτώσεις, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντ’ αυτού, ο Πανιώνιος σε μία κόντρα έφτασε και σε δεύτερο γκολ, σφραγίζοντας έτσι το τρίποντο της νίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ