aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Παναθηναϊκός ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει!

Επτάψυχος αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός! Παίζοντας ακόμη και με εννιά παίκτες, οι «πράσινοι» πήραν σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ (2-1), χάρη σε γκολ του Χίλιεμαρκ στο 90’+3’.

Ο Βιγιαφάνιες με πέναλτι είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Περόνε να ισοφαρίζει με κεφαλιά (σε μια οριακή φάση που από το ριπλέι φαίνεται πως έρχεται από πίσω). Αδιανόητες αποφάσεις από τον Αριστομένη Κουτσιαύτη (Άρτας) και τον α’ βοηθό του, Βασίλη Καραβασίλη (Καβάλας).

Ο πρώτος διαιτητής δεν έδωσε δύο πέναλτι του Ζίζιτς πάνω στον Μολέδο στο πρώτο ημίχρονο (στο 3’ και στο 18’) και έδωσε το τρίτο που έγινε από τον Ρέντζα στον Μολίνς στο 49ο λεπτό. Από την μεριά του, ο α’ βοηθός δεν μέτρησε κανονικότατο γκολ του Περόνε στο 90’, που καλυπτόταν από τον Κουρμπέλη!

Σωστές οι δύο κόκκινες που έδειξε στον Παναθηναϊκό ο Κουτσιαύτης. Ο Σιλά αποβλήθηκε στο 77’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα (ήταν σωστή και η πρώτη που πήρε 34’) καθώς βρήκε με τις τάπες τον Ναζλίδη στο σώμα, ενώ ο Άλτμαν με ανόητη ενέργεια στο 84’ (σσ. είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα) κλώτσησε τον πεσμένο Ντέλετιτς στο κεφάλι και είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Μολίνς (86′ Μουνιέ), Χίλιεμαρκ, Λουντ (90′ + 1′ Ρέις), Βιγιαφάνιες (81′ Άλτμαν), Κουρμπέλης, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Σιλά, Μολέδο, Κουλιμπαλί.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ναζλίδης (90′ + 2′ Γιαννιτσάνης), Ντέλετιτς (88′ Λαγός), Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Αγκάνοβιτς (68′ Περόνε), Μασούρας, Φάρκας, Άντονι, Λεοζίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ