aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Παναιτωλικός του... στέρησε την πρωτιά!

Ο Παναιτωλικός του… στέρησε την πρωτιά!

Την ευκαιρία να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής απώλεσε σήμερα ο Πανιώνιος, μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό. Βέβαια σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχία για τους «κυανέρυθρους», αφού απέναντί τους είχαν μία καλή και στρωμένη ομάδα, η οποία με την πάροδο του χρόνου δείχνει συνεχώς βελτιωμένη.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κυκλοφορούσε τη μπάλα, στο 7’ είχε μία καλή στιγμή με τον Ντίας και γενικότερα στο πρώτο 20λεπτο οι «κυανοκίτρινοι» ήταν ένα κλικ καλύτεροι. Κάπου εκεί όμως οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία. Πλέον εκείνοι κρατούσαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους, αλλά τα «καναρίνια» αμύνονταν καλά. Οι διάδρομοι μπροστά από τα καρέ του Κυριακίδη ήταν κλειστοί και μέχρι την ανάπαυλα οι μοναδικές καλές στιγμές τους προέρχονταν από στημένες μπάλες (Ντουρμισάι 12’, Χατζισαφί 29’, Μασούντ 44’). Τις περισσότερες όμως «καθάρισε» ο γκολκίπερ τω φιλοξενουμένων.

Το δεύτερο μισό άρχισε σε ανάλογο τέμπο, αλλά στο 55’ μετά από ωραία ενέργεια των Ντουρμισάι, Μασούντ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των «κυανέρυθρων» και ο Ιρανός χαφ άνοιξε το σκορ. Σε εκείνο το σημείο όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να φτάνουν με αξιώσεις στα καρέ του Αστρά. Τελικά.. δικαιώθηκαν στο 70’ με την ωραία κεφαλιά του Λόπες και το ματς ήρθε σε ισορροπία. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο προπονητές δοκίμασαν πολλά. Ο Γρηγορίου έβαλε τον Σπιριντόβιτις στο ντεμπούτο του και τον Χατζισαφί εξτρέμ με ανάποδο πόδι, ενώ ο Χάβος άλλαξε φορ (Μαρκόβσκι αντί Ντίας) και έδωσε ύψος στην ομάδα του με την είσοδο του Μπράβο. Ομως το 1-1 δεν άλλαξε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (72’ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας (80’ Σαραμαντάς), Μασούντ, Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Χαντάκιας (64’ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο (82’ Μπράβο), Λόπες,  Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας (72’ Μαρκόβσκι)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ