aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Παναιτωλικός ήθελε, αλλά ο Βόλος μπορούσε

Ο Παναιτωλικός ήθελε, αλλά ο Βόλος μπορούσε

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που «καιγόταν» για βαθμούς απέναντι στο Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επικράτησαν 3-1 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, για την 3η αγωνιστική των play-out της Super League Ιnterwetten. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, τα δύο εξ αυτών με πέναλτι.

Οι Αγρινιώτες παρέμειναν έτσι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (21β.) μόλις στο +1 από την ΑΕΛ και στο -2 από τον ΟΦΗ, συνεχίζοντας με άγχος την προσπάθεια παραμονής. Ο Βόλος από την άλλη που έχει «καθαρίσει» με την υπόθεση-σωτηρία, συνεχίζει πρώτος στην ειδική βαθμολογία των play-out με 38 βαθμούς.

Πολύ θεαματικό το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, με τις δυο ομάδες να παίζουν πολύ ανοιχτά από την αρχή, το σκορ να ανοίγει μόλις στο 3ο λεπτό και μέχρι την ανάπαυλα να έχουν σημειωθεί τέσσερα τέρματα. Εξαιρετικός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, παρά την απουσία γκολ, με την μπάλα να πηγαίνει ανά διαστήματα πάνω-κάτω με ταχύτατο ρυθμό και τον Παναιτωλικό να φτάνει σε θέση βολής αρκετές φορές, αλλά να μην ευστοχεί σε καμία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ