aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Παναιγιάλειος ήταν πιο σοβαρός απο τον Πανιώνιο

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στο Αίγιο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και ολοκλήρωσε θετικά τη φετινή διοργάνωση, σε ένα όμιλο που προκρίθηκαν οι «κυανέρυθιροι» και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Όμως στο 50’ ο Κόκκορης με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0 με δυνατό πλασέ μετά από υπέροχη μπαλιά του Σταματή. Στο 58’, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν ο Κοντοχρήστος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο τέταρτο 65’-80’, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου πίεσαν και έχασαν κάποιες φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης (46′ Ντέμο), Κριστέτο (76′ Κανάλς), Γκούφας (62′ Γκούμας), Κόκκορης, Σταματής.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (59′ Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (59′ Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46′ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 5β. / 5-2

2. Πανιώνιος 4β. / 3-3

3. Άρης 4β. / 3-3

4. Παναιγιάλειος 3β. / 1-4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ