aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ όρος που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη της ΑΕΚ για Ριζούπολη

Ο όρος που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη της ΑΕΚ για Ριζούπολη

Η επιλογή της Ριζούπολης ως βασικής έδρας για τη νέα σεζόν κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους για την ΑΕΚ.

Από τη στιγμή που τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας όλα τα ματς θα διεξάγονται χωρίς κόσμο, η αποχώρηση από το αχανές και πιο ακριβό ΟΑΚΑ σε ένα γήπεδο πιο ποδοσφαιρικό και οικονομικό φαντάζει η πιο λογική επιλογή.

Ωστόσο υπάρχει ένας παράγοντας που βάζει σε σοβαρές σκέψεις τους ανθρώπους της «Ένωσης». Λέγεται πως υπάρχει η σκέψη να εκδίδονται την επόμενη σεζόν το 20% των εισιτήριων σε σχέση με τη χωρητικότητα των γηπέδων για λόγους δημόσιας υγείας, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Σε αυτή την περίπτωση, το χωρητικότητας 14.000 θεατών γήπεδο της Ριζούπολης δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 3.000 θεατές, ενώ το ΟΑΚΑ θα μπορεί να υποδεχτεί πάνω από 12-13 χιλιάδες κόσμου.

Όπως και να’ χει, η ΑΕΚ καλείται να πάρει την οριστική της απόφαση μέχρι τις 10 Μαΐου, ώστε να συμπεριλάβει την έδρα στο φάκελο αδειοδότησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ