aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Ολυμπιακός ζητάει 7 εκατ. ευρώ από τη Λυόν για Μαζουακού»

«Ο Ολυμπιακός ζητάει 7 εκατ. ευρώ από τη Λυόν για Μαζουακού»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει τη Λυόν ότι παραχωρεί τον Αρτούρ Μαζουακού μόνο με πρόταση που θα ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Η Λυόν εξακολουθεί να διατηρεί το ενδιαφέρον της για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού και οι πρώτες διερευνητικές κρούσεις έχουν ήδη γίνει, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Γαλλία.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Ολυμπιακός, που είναι ανοικτός στην παραχώρησή του, φέρεται να έχει ενημερώσει τη Λυόν ότι ο 22χρονος Γάλλος αριστερός μπακ πωλείται αν φτάσει πρόταση που να αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Οι αξιώσεις πάντως του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του Μαζουακού ίσως να αποτελούσαν πρόβλημα για τη Λυόν. Άλλωστε πριν από μερικές μέρες στη Γαλλία τόνιζαν ότι παρά το ενδιαφέρον της Λυών για τον Μαζουακού, οι απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων» κρίνονταν απαγορευτικές από τον πρόεδρο των «Λυονέ», Ζαν-Μισέλ Ολάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ