aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Ολυμπιακός βοήθησε να εμβολιαστούν 1 εκατ. παιδιά»

«Ο Ολυμπιακός βοήθησε να εμβολιαστούν 1 εκατ. παιδιά»

Εγκώμια της UNICEF για την φιλανθρωπική προσφορά του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι», βρίσκονται σε συνεργασία με την UNICEF από το 2013 και όπως τόνισε εκπρόσωπός της σε σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας Goal.com, η συνεισφορά τους στην καμπάνια «100% εμβολιασμός», ήταν καθοριστική για τον εμβολιασμό περίπου 1 εκατ. παιδιών σε χώρες όπως ο Τσαντ, αλλά και η Ελλάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύτιμος συνεργάτης της UNICEF από το 2013 και ο μεγαλύτερος αθλητικός δωρητής της καμπάνιας 100%. Χάρη στην υποστήριξη του Ολυμπιακού και άλλων δωρητών, η καμπάνια εμβολιασμού της UNICEF είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 1 εκατ. παιδιά ηλικίας ενός έτους στο Τσαντ να εμβολιαστούν κατά της πολιομυελίτιδας και άλλων ασθενειών, αλλά και στην αγορά 192 ψυκτών εμβολίων που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια.

Πέρα από τους εμβολιασμούς που γίνονται στο Τσαντ, ο Ολυμπιακός και η UNICEF συνεργάζονται και στον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και ειδικά σε περιοχές που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω οικονομικής κρίσης. Τέτοιοι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν και την φετινή σεζόν», αναφέρει ο εκπρόσωπος της UNICEF, ενώ το άρθρο μιλάει για «γενναιοδωρία του Ολυμπιακού» εν μέσω οικονομικής κρίσης και σημειώνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει φιλανθρωπικό έργο αξίας 1.6 εκατ. ευρώ την περσινή σεζόν, προμηθεύοντας μεταξύ άλλων 3.000 γεύματα σε πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ