aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEO Ολυμπιακός πήρε… σβηστά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

O Ολυμπιακός πήρε… σβηστά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Πήρε το ντέρμπι και έκανε το 3×3!

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» ουσιαστικά από νωρίς το ματς με τον Παναθηναϊκό, του οποίου επικράτησε 3-0, έχοντας προίκα δύο γκολ από τα μέσα του πρώτου μέρους, βρέθηκε πιο κοντά στον τίτλο συνεχίζοντας με το απόλυτο στα play off και πάει με ψυχολογία στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκιγέρμε με ωραίο γκολ άνοιξε το σκορ στο 5’, ενώ ο… συνήθης ύποπτος, Ελ Αραμπί, «χτύπησε» στο 21’, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποτελεσματικοί σε εκείνο το σημείο, αλλά όχι στη συνέχεια. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Καφού στις καθυστερήσεις.

Το πάλεψε, αλλά δεν μπορούσε πολλά παραπάνω η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που παρατάχθηκε με ενδεκάδα… ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών που είχε για τους γνωστούς λόγους. Χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα οι «πράσινοι» που είναι στην 4η θέση με 46 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 75 βαθμούς, πάει με φόρα στη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, καταφέρνοντας να κρατήσει και δυνάμεις.

Περισσότερα σε λίγο…

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός (Π.Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί (74′ Γκασπάρ), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (61′ Καφού), Καμαρά (86′ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (74′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (61′ Χασάν).

Παναθηναϊκός (Γ.Δώνης):  Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης (80′ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης, Δώνης, Αγιούμπ (72′ Μπουζούκης), Ζαχίντ (46′ Kολοβός), Ανουάρ (86′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Σκόρερ: 5′ Γκιγιέρμε, 21′ Eλ Αραμπί, 90+1 Καφού.

Κίτρινες: Γκιγιέρμε, Γκασπάρ / Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνη, Ανουάρ, Ζαγαρίτης.

Κόκκινες:

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ