aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ολυμπιακός κάνει υπέρβαση για Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός κάνει υπέρβαση για Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να έχουν κάνει οικονομική υπέρβαση, στις διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή γιατί είναι ξεκάθαρο πως ο πρώην άσος της ομάδας του λιμανιού, μπορεί να κάνει άμεσα την διαφορά.

Ο Μιραλάς έκανε like χθες στο facebook, στην ανάρτηση για την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο των ερυθρόλευκων και είναι σίγουρο πως όλοι στον Ολυμπιακό κάνουν like στον Μιραλάς. Διοίκηση, κόσμος αλλά και ο νέος προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρσία ο οποίος έχει ενημερωθεί φυσικά για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κάνει την συγκεκριμένη μεταγραφή. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως ο 44χρονος Ισπανός τεχνικός, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον επιθετικό της Έβερτον, τονίζοντας πως ξέρει τον παίκτη και την ποιότητα που έχει.

Οι πειραιώτες συνεχίζουν λοιπόν την μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Βέλγο στράικερ. Το σίγουρο πάντως είναι πως η πρόταση που έχουν κάνει οι πειραιώτες δεν αφήνει ασυγκίνητη την Έβερτον (κάθε άλλο μάλιστα) κι αυτό λέει πολλά, για τα λεφτά που δίνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τον Μιραλάς.

Πιέζει και ο Μιραλάς

Όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς. Και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως και ο διεθνής άσος πιέζει από την πλευρά του τη διοίκηση των «ζαχαρωτών» να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο 30χρονος στράικερ της Έβερτον, έχει διαμηνύσει από την πρώτη στιγμή πως δεν ενδιαφέρεται να πάει στην Τουρκία. Ήταν μια κίνηση που ουσιαστικά έκανε πολύ δύσκολη την προσπάθεια της Γαλατά για την απόκτηση του παίκτη, καθώς ο Βέλγος δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Τουρκία.

Καθοριστική εβδομάδα

Όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μιραλάς και είναι μια δύσκολη αποστολή, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Έβερτον. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια εξαιρετική πρόταση και πλέον όλοι περιμένουν τις εξελίξεις, με τις πληροφορίες ν΄αναφέρουν πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική.

Στόχος του Ολυμπιακού βέβαια (και επιθυμία φυσικά των ερυθρόλευκων) είναι να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση της μεταγραφής, ώστε να έρθει το συντομότερο δυνατόν στη χώρα μας ο Μιραλάς. Ωστόσο είναι μια δύσκολη υπόθεση και στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά ότι χρειάζεται υπομονή.

Πήρε Τοσούν η Έβερτον

Μια εξέλιξη που αν μη τι άλλο αναμένεται να παίξει ρόλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει τον Μιραλάς, είναι η μεταγραφή που έκανε χθες βράδυ η Έβερτον. Η διοίκηση των «ζαχαρωτών» ανακοίνωσε την απόκτηση του Τούρκου επιθετικού, Τζενκ Τοσούν από την Μπεσίκτας. Η αγγλική ομάδα έδωσε 26 εκατ. ευρώ για να εντάξει τον 26χρονο στράικερ στο δυναμικό της και είναι εύκολα αντιληπτό ότι η μοναδική επιλογή που υπάρχει για τον Μιραλάς, είναι η αποχώρηση του από το Γκούντισον Παρκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ