aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές για Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές για Ονιεκούρου

Ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ Χένρι Ονιεκούρου είναι ένας βασικός και υπαρκτός στόχος του Ολυμπιακού από το… πάνω ράφι για τη θέση του εξτρέμ.

Ο παίκτης που ανήκει στη Μονακό και για τον οποίο η Γαλατά πρέπει να δώσει έως τις 11 Ιουνίου 4.350.000 ευρώ για να τον αγοράσει, κάτι που δεν φαίνεται τόσο πιθανό να συμβεί. Δηλαδή να έχει δώσει μαζί με το κόστος του δανεισμού του ένα ποσό στα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ψαχτεί και κάνει επαφές. Τόσο για τις επόμενες επιθυμίες του παίκτη όσο και για το τι μπορεί να θέλει η Μονακό. Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους έως το 2024 οπότε η στάση τους επί των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης θα κρίνει πολλά.

Το ζητούμενο είναι πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κλείσει τον παίκτη και γενικά θα κάνει ότι μπορεί για τον φέρει στο Λιμάνι. Ο Ονιεκούρου έχει ξεπηδήσει από τη βελγική Έουπεν και έχει θητεία σε Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο και Τουρκία. Με τη φανέλα της Γαλατά την περασμένη σεζόν είχε 19 αγώνες με 5 γκολ και 5 ασίστ.

Σε σχέση με άλλα ονόματα εξτρέμ πάντως η περίπτωση Ενταό δεν έχει… καεί ενώ ο νεαρός Ματέο Τραμονί της Κάλιαρι είναι στην ατζέντα του Μοντέστο. Δεν επιβεβαιώνεται από την άλλη να απασχολεί τόσο πολύ ο Φεγκουλί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ