aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά για Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά για Φορτούνη

Τα σενάρια για τον Κώστα Φορτούνη δίνουν και παίρνουν και αυτό το καλοκαίρι. Το τελευταίο εξ αυτών, ήθελε τον κορυφαίο Ελληνα ποδοσφαριστή να εμπλέκεται σε σενάρια… ανταλλαγής του στην Μπεσίκτας. Σερνάρια που ο Ολυμπιακός διαψεύδει επίσημα και κατηγορηματικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μπασίκτας έκανε προσφορά για την ανταλλαγή του «Φόρτου» με τον Αντέμ Λιάγιτς. Μια πρόταση που κατά τα ίδια δημοσιεύματα δεν έγινε αποδεκτή, αλλά αντ’ αυτού έγινε αντιπρόταση από τους Ερυθρόλευκους, για τον Καναδό σέντερ φορ, Κάιλ Λάριν.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε πριν από λίγη ώρα. Αμεσα και επίσημα. Με διαρροή τους, λοιπόν, οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα ανταλλαγής του Φορτουνη. Είναι σενάρια, επιστημονικής φαντασίας. Είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της τελευταίας δεκαετίας».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για τον Φορτούνη έχουν εμφανιστεί αρκετές ομάδες ως ενδιαφερόμενες. Με τον Ελληνα επιτελικό μέσο, ωστόσο, να μην έχει πάρει θέση. Ενώ με την τοποθέτησή του ο Ολυμπιακός έδειξε τις προθέσεις του, αναφορικά με έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του.

Με την υποσημείωση πως αποτελεί τον κορυφαίο Ελληνα ποδοσφαιριστή της 10ετίας, κατέστη σαφές και ποια είναι η θέση της ΠΑΕ, αναφορικά με την αξία του. Και αυτή θα πρέπει να λάβει υπόψη όποια ομάδα θέλει να κινηθεί για την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ