aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε τρεις προτάσεις ύψους 1.800.000 ευρώ για τον Μεριά»

«Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε τρεις προτάσεις ύψους 1.800.000 ευρώ για τον Μεριά»

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε τρεις προτάσεις από αντίστοιχο αριθμό ομάδων στην Τυνησία για τον Γιασίν Μεριά, σύμφωνα με ανάρτηση σελίδας στο Twitter, της οποίας τα μέλη δραστηριοποιούνται στο μεταγραφικό παζάρι και επικαλούνται αποκλειστικές πληροφορίες.

Η καλύτερη εξ αυτών ήταν της Ιτιχάντ Τζέντα και ήταν ύψους 1.800.000 ευρώ, με τους Ερυθρόλευκους να απαντούν αρνητικά τόσο σε αυτήν όσο και τις άλλες δύο, η μία εκ των οποίων προήλθε από την Αχλί Τζέντα και η τρίτη από άλλο σύλλογο της αφρικανικής χώρας, του οποίου το όνομα δεν διέρρευσε. Τονίζεται δε πως οι Πειραιώτες προτίθενται να βασιστούν στον 25χρονο κεντρικό αμυντικό στη συνέχεια της φετινής σεζόν, πράγμα με το οποίο to10.gr είχε καταπιαστεί ενδελεχώς στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο Μεριά είχε μπει με το «καλημέρα» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αφότου αποκτήθηκε με μεταγραφή από ομάδα της Τυνησίας τον περασμένο Ιούλιο. Εν συνεχεία «εξαφανίστηκε», ωστόσο οι Πειραιώτες πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Τυνήσιου και θεωρούν πως πρόκειται για σημαντική επένδυση. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει συνολικά 9 εμφανίσεις και 1 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ