aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ντομαγκόι Βίντα προτάθηκε στον Ολυμπιακό

Ο Ντομαγκόι Βίντα προτάθηκε στον Ολυμπιακό

Τις προσεχείς μέρες είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί και μια συνάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του λιμανιού τον Ιανουάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην απόκτηση επιθετικού και τα ονόματα που «παίζουν» είναι του Βέλλιου και του Ανσαριφάρντ. Στο μεγάλο λιμάνι όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση και στο κέντρο της αμυντικής του διάταξης και ο Μπέντο αναμένεται να κάνει τις εισηγήσεις του. Για τη συγκεκριμένη θέση έχει ακουστεί ήδη το όνομα του Κροάτη στόπερ της Ντιναμό Κιέβου, Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έχει προταθεί στους Πειραιώτες.

Ενα θέμα που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από το προχθεσινό ματς στα Γιάννενα έχει να κάνει με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν (για μια ακόμα φορά) οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού. Τόσο ο Μποτία όσο και ο Ντα Κόστα αντιμετώπισαν προβλήματα και ο Ολυμπιακός «έφαγε» φάσεις στην πλάτη των δύο κεντρικών του αμυντικών.

Φάσεις που έφεραν σε δύσκολη θέση τον γκολκίπερ της ομάδας του λιμανιού, Νίκολα Λεάλι. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει απ’ την αρχή της σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδος και παρά τις όποιες αλλαγές έχει κάνει ο Μπέντο (με τη χρησιμοποίηση σε μερικά ματς του Βιάνα) δεν έχει βρεθεί λύση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ευάλωτος όταν οι στόπερ του παίζουν ψηλά και αυτό το έχουν εκμεταλλευτεί αρκετοί αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ