aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο ορίστηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ο Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο ορίστηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο θα διευθύνει το ντέρμπι στην πρεμιέρα των Play Off, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, στη Λεωφόρο.

Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των Play Off. Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ όρισε τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς από το Μαυροβούνιο για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, στη Λεωφόρο.

Ο 41χρονος ρέφερι έχει βρεθεί ξανά σε αγώνα της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στις περσινές ήττες από ΠΑΟΚ 3-1 και Ολυμπιακό 2-1, ενώ ήταν και η «σφυρίχτρα» στο Ιωνικός-Ατρόμητος 2-1 για την Super League Interwetten.

Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Τοντόροβιτς και Ντούκιτς, τέταρτο τον Τάσο Παπαπέτρου, ενώ στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Αντρέ Ναρκίσο με βοηθό τον Μιχάλη Παπαδάκη.

Στα άλλα δύο ματς της πρεμιέρας των Play Off, η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές. Στο Ολυμπιακός – Άρης θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μανούχος με τον Δημήτρη Καραντώνη στο VAR και στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με VAR τον Θανάση Τζήλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ