aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEO Nικόλας Ιωάννου στην κερκίδα του Άρη: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό!»

O Nικόλας Ιωάννου στην κερκίδα του Άρη: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό!»

Μία από τις σπουδαιότερες βραδιές για το οπαδικό κίνημα του Άρη είναι αναμφίβολα εκείνη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Στη ρεβάνς του 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης», 8.000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν στις κερκίδες του Etihad σε μία εκδρομή που μνημονεύεται ακόμα και στην Αγγλία.

Ανάμεσα στους φίλους των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε τότε ένας νεαρός ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ονόματι… Νικόλας Ιωάννου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη μίλησε για την εμπειρία του από εκείνο το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε ανάμεσα στους οπαδούς της νέας του ομάδας.

«Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τότε. Ήρθαν κάποιοι φίλοι μου από την Ελλάδα και με κάλεσαν να πάω μαζί τους στην κερκίδα. Είχα δει βίντεο στο YouTube από τη κερκίδα των Αρειανών, αλλά αυτό που έζησα εκείνο το βράδυ ήταν μοναδικό. Τέτοιος παλμός, τέτοιο πάθος και τέτοια τρέλα κόσμου δεν φανταζόμουν. Θα το θυμάμαι για πάντα και τώρα χαίρομαι που θα παίξω γι’ αυτόν τον κόσμο» ανέφερε ο Ιωάννου στα social media του Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ