aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ νέος προπονητής της ΑΕΚ: Κέρδισε πόντους ο Φινκ, «ψάχνεται» για Πιέλ

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ: Κέρδισε πόντους ο Φινκ, «ψάχνεται» για Πιέλ

Το θέμα της επιλογής του νέου προπονητή της ΑΕΚ έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει πάρει τα ηνία των κινήσεων που γίνονται τις τελευταίες ημέρες. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ταξίδεψε στη Γερμανία, όπου συναντήθηκε (και) με τον Τόρστετ Φινκ, ετοιμάζεται να κάνει κι άλλες προσωπικές συναντήσεις με υποψήφιους που έχουν εξεταστεί το τελευταίο διάστημα και θα είναι αυτός που θα κάνει τις προτάσεις του στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όσον αφορά στη συνάντηση που είχε ο Μπάγεβιτς με τον Φινκ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε αρκετά καλά. Από την άποψη ότι μετά την ολοκλήρωση της κουβέντας που είχαν οι δύο άνδρες ο Γερμανός τεχνικός είχε κερδίσει πόντους εκτίμησης ως περίπτωση. Ο εκτελεστικός διευθυντής φέρεται να σχημάτισε την άποψη ότι πρόκειται για έναν φιλόδοξο προπονητή, που ενδιαφέρεται να αναλάβει ένα πρότζεκτ απαιτήσεων και να χτίσει μια ομάδα με την προοπτική να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της και να διεκδικήσει πράγματα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το κασέ του, είναι υψηλό, αλλά όχι εκτός της γενικότερης λογικής που υπάρχει στην ΑΕΚ για τον διάδοχο του Γκας Πογιέτ.

Τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ έχει έρθει πιο έντονα στο προσκήνιο και το όνομα του Κλοντ Πιέλ. Πρόκειται για μια πολύ δελεαστική λύση, που δεδομένα κάνει γκελ στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόθεση που υπάρχει στην Ένωση είναι να «ψαχτεί» ως υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί με σιγουριά αν είναι κάτι ανέφικτο ή αν μια υπέρβαση θα μπορούσε να το κάνει εφικτό.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κρατούν πάντα «ζεστή» -όσον αφορά στα «θέλω» τους την λύση του Φιλίπ Μοντανιέ και είναι πολύ πιθανό τις αμέσως επόμενες ημέρες να επιδιωχθεί συνάντηση από κοντά και με τον Γάλλο τεχνικό, προκειμένου ο Μπάγεβιτς να αποκτήσει προσωπική άποψη για εκείνον και τις σκέψεις του.

Ο Ροδόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα δεν έχει βγει από το «κάδρο», όμως είναι εμφανές ότι η περίπτωσή του έχει υποχωρήσει κυρίως επειδή έχει ως μεγάλο του αντίπαλο την έλλειψη ευρωπαϊκής εμπειρίας σε πάγκο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το όνομά του έχει «καεί».

Συν τοις άλλοις, τις τελευταίες ημέρες έχουν προταθεί και κάποιες άλλες περιπτώσεις στην ΑΕΚ (μια από αυτές και του Τόμας Σάαφ, χωρίς να προκύπτει ότι έχει γίνει συνάντηση) και δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της ομάδας να «ξεψαχνίσουν» και κάποια από αυτές τις λύσεις πριν φτάσουν στη στιγμή των αποφάσεων, οι οποίες αναμένονται στο προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, τουλάχιστον σε επίπεδο βασικών υποψηφίων για τελικές συζητήσεις…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ