aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Μεϊτέ της Μπενφίκα μπορεί να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό»

«Ο Μεϊτέ της Μπενφίκα μπορεί να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό»

Νέο μεταγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό, με τη “Record” να αναφέρει πως είναι πιθανός ο δανεισμός του Γάλλου μέσου Μεϊτέ, από την Μπενφίκα.

Ακόμη ένα όνομα στο μεταγραφικό προσκήνιο των Πειραιωτών. Η πορτογαλική “Record” συνδέει τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον Σουαλιχό Μεϊτέ, αναφέροντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους Ερυθρόλευκους κι ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός από τους “Αετούς” της Λισαβόνας.

Ο 28χρονος χαφ (αγωνίζεται ως κεντρικός αλλά και αμυντικός μέσος) που έχει αγωνιστεί σε όλες της μικρές εθνικές της Γαλλίας, δεσμεύεται ως το 2026 με την Μπενφίκα, στην οποία μέτρησε την περασμένη σεζόν συνολικά 27 συμμετοχές, περίπου οι μισές ως βασικός. Ο Μεϊτέ αποκτήθηκε πέρυσι από την Τορίνο έναντι 6 εκατ. ευρώ, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 είχε αγωνιστεί δανεικός στη Μίλαν.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Οσέρ, για να φτάσει ως και την ανδρική ομάδα, ενώ ακολούθησαν οι Λιλ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Μονακό και Μπορντό, πριν μετακομίσει στην Ιταλία. Οι Μονεγάσκοι μάλιστα είχαν δαπανήσει περί τα 8 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τους Βέλγους, με την Τορίνο ακολούθως να δαπανά 11,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ