aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Λουτσέσκου συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, συμβόλαιο 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως»

«Ο Λουτσέσκου συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, συμβόλαιο 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναλαμβάνει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Αυτό υποστηρίζεται στη Ρουμανία για τον προπονητή που τη σεζόν 2018-2019 οδήγησε στο νταμπλ τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο 52χρονος παρέμενε χωρίς ομάδα μετά την επιτυχημένη του παρουσία στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το ασιατικό Champions League.

Ο Ρουμάνος προπονητής απασχόλησε έντονα και την ΑΕΚ, όπως άλλωστε παραδέχτηκε προ ημερών ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κατά τη διετή του θητεία στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου είχε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες. Ο Λουτσέσκου είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα για την Ξάνθη, την οποία οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου. Τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Λουτσέσκου γυρίζει στον ΠΑΟΚ και οι πληροφορίες φέρεται να επιβεβαιώνονται.

Προ ημερών ο Πάμπλο Γκαρσία οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κατάκτηση του Κυπέλλου, μετά το 2-1 σε βάρος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, το συμβόλαιο του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ θα φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της Super League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ