aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ λόγος που «ράγισε το γυαλί» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια

Ο λόγος που «ράγισε το γυαλί» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια

Ερωτηματικά προκάλεσε ο τρόπος που χώρισαν οι δρόμοι του Αντρέ Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να αποχαιρετά τον σύλλογο με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media. Σύμφωνα με την LiveSport, ο λόγος που επήλθε το διαζύγιο προέκυψε έπειτα από έναν λάθος χειρισμό του ποδοσφαιριστή στις διαπραγματεύσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι δύο πλευρές είχαν την πρώτη συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους πριν από το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσέφερε μονοετές συμβόλαιο με 900.000 ευρώ και μια θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα μόλις τελειώσει την καριέρα του.

Ο Πορτογάλος δεν απάντησε αμέσως. Αντιθέτως, συζήτησε με τον Όλαφ Ρέμπε, ανέφερε πως έχει καλύτερη πρόταση και ζήτησε διετές συμβόλαιο για να μείνει στον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου του Βορρά», που έριξε την πρόταση στις 500.000 ευρώ, γεγονός που δεν περίμενε ο Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον Γιώργο Σαββίδη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, ωστόσο δεν υπήρξε απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ