aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Κύπριος που κατέχει καλά (και) την… τέχνη της ντρίμπλας

Ο Κύπριος που κατέχει καλά (και) την… τέχνη της ντρίμπλας

Πίσω από κάθε σπουδαία δικαστική απόφαση για μια ομάδα (σε υποθέσεις που εγκυμονούν κινδύνους για βαριές ποινές), βρίσκεται πάντα κι ένας σπουδαίος δικηγόρος. Αυτά τα δύο πάνε «πακέτο». Και στην προκειμένη περίπτωση, ο Μηνάς Λυσάνδρου πιστώνεται το πέσιμο στα… μαλακά του Μανόλο Χιμένεθ για την απρεπή χειρονομία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο νομικός που ανέλαβε την υπεράσπιση του Ισπανού τεχνικού ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League κατάφερε να «σκοράρει», με το ταμπλό να δείχνει ποινή μόλις 15 ημερών για τον (εκρηκτικό) κόουτς της Ένωσης. Κάπως έτσι άλλωστε, ο Κύπριος δικηγόρος θεωρείται (από φίλους κι… εχθρούς) ως ένας από τους κορυφαίους εξειδικευμένους νομικούς σε θέματα αθλητικού δικαίου στον οργανισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρεμπιπτόντως, το βράδυ της Πέμπτης (23/11) ο εν λόγω δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, απέδειξε πως κατέχει καλά (και) την… τέχνη της ντρίμπλας! Κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ -μετά το τέλος του αγώνα της Ένωσης με την Ριέκα- παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ της δημοσιογράφου του OTE TV για δηλώσεις μπροστά στην κάμερα, ξεγλίστρησε με ένα ωραίο χαμόγελο και την ατάκα… «τον λόγο έχουν οι ποδοσφαιριστές, που είναι και οι πρωταγωνιστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ