aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο κόουτς αυτούς εμπιστεύεται…

O Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ρέντη και… αναρρώνει. Γίνεται με λίγα λόγια, πάρα πολλή δουλειά από τον Τάκη Λεμονή και τους παίκτες για το πώς θα καταφέρουν όλοι να αντιστρέψουν την εικόνα και να βελτιωθούν ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Ο Θρύλος δεν έχει αρχίσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να τα φέρει όλα πάνω-κάτω. Το έχει ξανακάνει, αφού διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να τραβήξουν το κουπί στα δύσκολα.

Ο Έλληνας προπονητής έχει αναλάβει να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στους Πειραιώτες και να παρουσιάσει πιο ανταγωνιστική την ομάδα στην κρίσιμη συνέχεια που… ακολουθεί μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ο Λεμονής αξιολογεί καλύτερα το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, μέσα από τις προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και δύο νεαροί άσοι των Πειραιωτών έχουν ξεχωρίσει για τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος αναμένεται να τους δώσει περισσότερες ευκαιρίες.

Ο λόγος γίνεται για τους Παπ Αμπού Σισέ και Λεονάρντο Κούτρη, οι οποίοι δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός Έλληνας αριστερός μπακ αν και ξεκίνησε δυνατά την παρουσία του στον Ολυμπιακό, έχασε τη θέση του, μετά τον επαναληπτικό με τη Ριέκα, ενώ ο υψηλόσωμος στόπερ είχε πάρει μόλις μία ευκαιρία στο ματς του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, επί ημερών του Αλβανού προπονητή.

Πλέον, ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να τους συμπεριλάβει για τα… καλά στα πλάνα του, με τον Λεονάρντο Κούτρη να έχει ήδη «γράψει» δύο συμμετοχές με τον Έλληνα κόουτς, κόντρα στη Γιουβέντους και τον Ατρόμητο. Πάντως, στόχος του προπονητή του Ολυμπιακού είναι να δουλέψει ακόμα περισσότερο μαζί τους, για να διορθώσει τις αδυναμίες που έχουν στο παιχνίδι τους.

Στα αγωνιστικά, ο Λεμονής συνεχίζει να δουλεύει πάνω στις αδυναμίες που έχει διαπιστώσει στο παιχνίδι των Πειραιωτών, προκειμένου να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει αυτές τις ημέρες στους διεθνείς παίκτες της ομάδας, λόγω των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η επιστροφή του Μποτία

Ο Αλμπέρτο Μποτία εδώ και τρεις μήνες ταλαιπωρήθηκε με το πρόβλημα τραυματισμού. Αρχικά είχε υποστεί μία θλάση, ενώ μετά έβγαλε και κάποιες ενοχλήσεις στο πέλμα. Όπως και να ‘χει, τρεις μήνες ήταν πολύ μεγάλο διάστημα αποχής για έναν ποδοσφαιριστή με το σκαρί του Ισπανού. Ο Μποτία λοιπόν προπονείται κανονικά εδώ και δέκα μέρες. Η επιστροφή του στα γήπεδα είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (14/10) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ