aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Κλαϊνχάισλερ έχει το... πακέτο που θέλει ο Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό

Ο Κλαϊνχάισλερ έχει το… πακέτο που θέλει ο Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό

Ο Λάζλο Κλαϊνχλάισλερ αποτελεί τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τον Ούγγρο να είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για μια θέση μεσοεπιθετικά.

Ο πρώην άσος της Όσιγεκ έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για 3,5 χρόνια με το «τριφύλλι».

Οι πράσινοι βάζουν στο ρόστερ τους έναν έμπειρο και πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, με τα στοιχεία του να κάνουν τον Σέρβο προπονητή της ομάδας να καταλήγει σε αυτόν και να ανάβει το πράσινο φως στη διοίκηση για την απόκτησή του. Ο διεθνής άσος (44 συμμετοχές και 3 γκολ με την Ουγγαρία) αποτελεί επιλογή του κόουτς του Παναθηναϊκού και έρχεται για να δώσει εξτρά στοιχεία στην ομάδα και φυσικά να γεμίσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Πρόκειται για παίκτη που παίζει στις θέσεις 8-10, αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Έχει έφεση στο σκοράρισμα (21 γκολ σε 131 συμμετοχές με την Όσιγεκ), είναι γρήγορος και διακρίνεται για την έντασή και τη δύναμή του στο παιχνίδι του. Είναι παίκτης ομάδας και ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ταυτόχρονα, έχει παραστάσεις, αφού πλην της Όσιγεκ, έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Βέρντερ Βρέμης, Αστάνα, Φερεντσβάρος και Ντάρμσταντ. Εν ολίγοις, ο 28χρονος άσος έχει το «πακέτο» που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», φυσικά, δε σταματούν εδώ. Θα ακολουθήσει ο εξτρέμ. Υπάρχουν, ήδη, συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη θέση αυτή που βρίσκονται στη λίστα και σύντομα θα υπάρξουν οι εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ