aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Γουίλσον Εντουάρντο ψηλά στη λίστα του Μαρτίνς

Ο Γουίλσον Εντουάρντο ψηλά στη λίστα του Μαρτίνς

Ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τη θέση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Γουίλσον Εντουάρντο είναι στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα πιο ψηλά από τον Κέβιν Μπούα.

Ο 29χρονος Πορτογάλος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα και διαθέτει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ασφαλώς ρόλο στην προτίμηση του προπονητή παίζει το γεγονός ότι γνωρίζει άριστα τον ποδοσφαιριστή, αλλά και ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα.

Ο Γουίλσον Εντουάρντο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ και παρότι υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, επέλεγε να παίξει με την Ανδρών της Ανγκόλας. Φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ. Είναι δεξιοπόδαρος και παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, με περισσότερες συμμετοχές ως αριστερός εξτρέμ (με ανάποδο πόδι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ