aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Γέντρισεκ… τάβλιασε και τον ΠΑΣ

«Μίλησε» ο Γέντρισεκ στο τέλος. Ο ΠΑΣ ήταν αγκαλιά με τη νίκη επί της Ξάνθης, αλλά τον τελευταίο λόγο είχε ο Σλοβάκος (87’), ο οποίος σκόραρε σε τρίτο σερί ματς μετά το ένα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τα δύο επί του Πανιωνίου και «απάντησε» στο τέρμα του Κόντε (49’).

Έτσι, κράτησε όρθια την ομάδα του που δείχνει να βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, τουλάχιστον από πλευράς αποτελεσμάτων. Αντιθέτως, οι Ηπειρώτες κλείνουν τον Νοέμβριο χωρίς νίκη έπειτα και από την ήττα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το εντός έδρας 1-1 με τον Παναιτωλικό της περασμένης εβδομάδας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα (61′ Γαρουφαλιάς), Μανθάτης, Σολτάνι (82′ Κοζορώνης), Γιάκος (67′ Χαλκιαδάκης), Κόντε.

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Βιντάλ, Απόστολος Σκόνδρας, Καρανίκας

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Σβάρνας (76′ Κάστρο), Κασάδο, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Μεχία (66′ Π. Ορφανίδης), Κίκε, Ρότσε (57′ Φασίδης), Γέντρισεκ.

Στον πάγκο Γκαραβέλης, Σιλά, Λ.Ορφανίδης και Χατζητερζόγλου

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης. Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Ιορδάνης Δημητριάδης 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ