aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Γέντρισεκ «ανέστησε» την Ξάνθη και βούλιαξε τον ΟΦΗ

Ο Γέντρισεκ «ανέστησε» την Ξάνθη και βούλιαξε τον ΟΦΗ

Επιτέλους… νίκη για την Ξάνθη, η οποία «καθάρισε» τον ΟΦΗ στα Πηγάδια (3-0) και συνέχισε την παράδοση που τη θέλει να μην χάνει από τους Κρητικούς στο γήπεδό της εδώ και 15 χρόνια!

Απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του Ράσταβατς ο επιθετικός Γέντρισεκ, που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ (28’, 40’) ξεκλειδώνοντας την άμυνα των Κρητικών. Σημειωτέον πως έχει πετύχει τα 3 από τα 4 συνολικά τέρματα των Ακριτών στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 87’ ο Κοβάτσεβιτς με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για τους νικητές. Από την άλλη, η εικόνα της ομάδας του Παπαδόπουλου ήταν αποκαρδιωτική και παραμένει δίχως νίκη έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς – Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά – Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (89’ Μελιόπουλος) – Κίκε (61’ Ντε Λούκας), Σαρπόνγκ (80’ Κάστρο), Καντά – Γέντρισεκ.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Σωτηρίου – Κυριακίδης, Παπάζογλου (9’ Κομεσίδης – 46’ Νάστος), Ποτουρίδης, Κοιλιάρας – Κουτσιανικούλης (68’ Νέιρα), Μεγιάδο, Παπαστεριανός, Πλατέλλας – Αραβίδης, Βουό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ