aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ... φευγάτος Αϊτόρ και ο ρόλος του Γιοβάνοβιτς

Ο… φευγάτος Αϊτόρ και ο ρόλος του Γιοβάνοβιτς

Ένα από τα θύματα της κακοποίησης του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αρχικά από τον Ντάνι Πογιάτος και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τον Λάζλο Μπόλονι στην συνέχεια, ήταν και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Ισπανός εξτρέμ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι ως ελεύθερος από το Τριφύλλι έπειτα από 24 γκολ και 18 ασίστ με την φανέλα της Τβέντε, στα δύο χρόνια παρουσίας του στον ολλανδικό σύλλογο.

Στο Τριφύλλι, όμως, δεν πήρε συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός, δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό και να νιώσει σημαντικός, πράγματα πολύ σημαντικά για κάθε ποδοσφαιριστή σε ένα καινούριο περιβάλλον. Πέρα από κάποιες εκλάμψεις, δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε διάρκεια, σε μια σεζόν όπου κανείς σε ατομικό επίπεδο δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει μέσα από ένα άθλιο ποδοσφαιρικό σύνολο.

Ο Μπόλονι δεν τον πίστεψε ποτέ, ο Αϊτόρ ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς άλλα περίμενε, άλλα του είχαν υποσχεθεί και άλλα συνάντησε και με τα υπάρχοντα δεδομένα το μέλλον του φαίνεται να είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει κρούσεις από αρκετές ομάδες και αυτό είναι κάτι που η πλευρά του παίκτη το έχει κοινοποιήσει στον Παναθηναϊκό, όπως και την διάθεση αποχώρησης του ποδοσφαιριστή μετά τα όσα βίωσε στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα. Στο Τριφύλλι περιμένουν επίσημη πρόταση για να κάτσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν την αποδέσμευση του Αϊτόρ.

Ο μόνος δρόμος για να αλλάξουν τα δεδομένα είναι η άποψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον παίκτη. Αν ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει και θεωρεί σημαντικό για την ομάδα που θέλει να φτιάξει τον Ισπανό εξτρέμ, τότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την ανατροπή. Σε αντίθετη περίπτωση, απλά θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες πώλησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ