aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ… φαντομάς Παϊρόζ εμφανίστηκε και αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Ο… φαντομάς Παϊρόζ εμφανίστηκε και αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Αφού παρέλασε σαν σίφουνας από την ζωή του Παναθηναϊκού (ακόμα περιμένουν από τον Ιούνιο τα λεφτά του Ταϊλανδού… φαντομά), ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ φαίνεται ότι στρέφει αλλού το επενδυτικό του βλέμμα, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της ρουμανικής εφημερίδας Gazeta Sporturilor είναι έτοιμος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ντιναμό Βουκουρεστίου (την οποία ήθελε να αγοράσει πριν από μερικούς μήνες ο Κωνσταντίνος Τσακίρης) έναντι 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων!

Προξενητής στην υπόθεση αυτή είναι ο Ρουμάνος τεχνικός Μιρτσέα Ρέντνικ, ο οποίος την διετία 2016-18 διετέλεσε προπονητής της Μουσκρόν, όπου είχε για μερικούς μήνες για αφεντικό του, τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Η υπόθεση τρέχει τον τελευταίο μήνα και όπως ανέφερε στην ρουμανική εφημερίδα πηγή κοντά στην διοίκηση του συλλόγου: «Ο Ρέντνικ υποστηρίζει ότι έχει βρει ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν λεφτά στην Ντιναμό. Πρόκειται για τον Πίνι Ζάχαβι και τον Φάλι Ραμαντάνι. Το πρόβλημα είναι πως επειδή αυτή τη στιγμή έχουν νομικά πρόβλημα στο Βέλγιο, δεν μπορούν να αναμειχθούν άμεσα στην Ντιναμό».

Κάπου εδώ, «σκάει» μύτη στο ρεπορτάζ το όνομα του Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ. Ο συντάκτης αναφέρει για τον πρότερο βίο του Ταϊλανδού επιχειρηματία, την (εικονική 😉 εξαγορά της Μουσκρόν από τον Ζάχαβι, τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό, την περίφημη PanAsia αλλά και τα προβλήματα του με την βελγική νομοθεσία και τις κατηγορίες περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος μέσω off-shore. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Βέλγιο επηρέασε το πρότζεκτ για την αγορά του Παναθηναϊκού, το οποίο μπλόκαρε».

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Μιρτσέα Ρέντνικ, ο οποίος αρνήθηκε την ανάμειξη των Ζάχαβι και Ραμαντάνι, όχι όμως και του Παϊρόζ: «Όχι δεν είναι κάποιος από τους πρώτους δύο. Είναι κάποιος που πρόσφατα αγόρασε ομάδα στο Βέλγιο. Δεν έχουμε ακόμα όλα τα στοιχεία, περιμένουμε ακόμα κάποια χαρτιά. Αλλά ναι. Υπάρχουν ενεργές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της ομάδας. Ο κύριος Νεγκόιτσα θέλει να πουλήσει. Δεν μπορώ να σας πω αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο Πιεγκμπονσάντ. Ξέρετε πως είναι η υπόθεση. Μερικές φορές άλλα σας λέω κι άλλα εννοείτε. Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι φίλος μου και υπήρξε αφεντικό μου στο παρελθόν».

Όπως αναφέρεται ο ιδιοκτήτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου ζητά 6,6 εκατομμύρια δολάρια για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ρουμανικού συλλόγου, ποσό που δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για να προχωρήσει το deal, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον αναφέρουν οι Ρουμάνοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ