aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Διγενής Λακκώματος ζητά μισό εκατομμύριο από τον Άρη λόγω... Αβραάμ Παπαδόπουλου

Ο Διγενής Λακκώματος ζητά μισό εκατομμύριο από τον Άρη λόγω… Αβραάμ Παπαδόπουλου

Ο Διγενής Λακκώματος είναι ο σύλλογος από τη Χαλκιδική που ανέδειξε τον μετέπειτα διεθνή κεντρικό αμυντικό, Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος μετακινήθηκε σε νεαρή ηλικία στον Άρη. Οι δύο διοικήσεις, από τη μία του Διγενή και από την άλλη της παλιάς ΠΑΕ Άρης, είχαν συμφωνήσει τότε συγκεκριμένο ποσοστό μεταπώλησης υπέρ των Χαλκιδικιωτών.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Παπαδόπουλου προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2008.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, ο Διγενής απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Άρης ζητώντας 579.000€, ισχυριζόμενος πως σε αυτό το ποσό αντιστοιχεί το ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται, μετά τη μετακίνηση Παπαδόπουλου στον Πειραιά.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η παλιά ΠΑΕ Άρης είχε καταβάλει 200.000€ στο Διγενή, θεωρώντας εκπληρωθείσα την υποχρέωση της από τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ