aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Χασάν έκανε προσωπικό ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στον Ολυμπιακό

Ο Χασάν έκανε προσωπικό ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στον Ολυμπιακό

Ο Αχμέντ Χασάν ήταν φυσικά ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη με τα 2 γκολ του. Με αυτά τα 2 τέρματα έφτασε τα 33 τέρματα σε 70 αγώνες στους Πειραιώτες, που συνιστά προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος στην καριέρα του!

Ο 27χρονος διεθνής στράικερ με τα 2 γκολ του με τον Άρη στο Κύπελλο έφτασε τα 10 τέρματα και τις 4 ασίστ σε 19 ματς φέτος με τον Ολυμπιακό! Η ομάδα στην οποία έχει βάλει επίσης σημαντικό αριθμό τερμάτων είναι η Ρίο Άβε. Εκεί έχει 32 γκολ σε αλλά σε 98 αγώνες.

Στον Ολυμπιακό δηλαδή ο Χασάν έχει βάλει τα πιο πολλά γκολ στην καριέρα του και σε λιγότερους αγώνες συγκριτικά με κάθε άλλον σύλλογο που έχει θητεύσει. Σε αυτό το σημείο έχει τη σημασία του να αναφέρουμε πως ο έτερος φορ της ομάδας, ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε την επίδοση σκοραρίσματος που είχε στη Γρανάδα. Στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί έχει 44 γκολ σε 77 αγώνες αλλά και 10 ασίστ και στην ισπανική ομάδα είχε 44 τέρματα σε 134 ματς αλλά και 7 ασίστ. Αυτή είναι η τοπ επίδοση γκολ του Ελ Αραμπί στην Ευρώπη και όλα δείχνουν πως μετά τον Χασάν θα κάνει και εκείνος την κορυφαία  ατομική του επίδοση σε γκολ με τους ερυθρόλευκους.

Ειδικότερα ο Χασάν έχει:

Στον Ολυμπιακό: 70 αγώνες με 33 τέρματα και 5 ασίστ

Στη Ρίο Άβε: 98 αγώνες με 32 τέρματα και 4 ασίστ

Στη Μπράγκα: 108 αγώνες με 25 τέρματα και 15 ασίστ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ