aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Μπίσεσβαρ δεν είχε όρεξη για γιορτή!

Ο Μπίσεσβαρ δεν είχε όρεξη για γιορτή!

Το φιλικό είχε εξ’ αρχής τη μορφή γιορτής! Ο Σάσα Ίλιτς γινόταν ο ρέκορντμαν με τη φανέλα της Παρτιζάν, αφού συμπλήρωνε 791 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς τον τίμησαν, ενώ αποθεώθηκε και από όλο το γήπεδο.

Ο Μπίσεσβαρ, πάντως, δεν είχε πολλά κέφια για… χαρές και πανηγύρια και θέλησε να χαλάσει το πάρτι που είχε στηθεί για τον 38χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό. Ο Ολλανδός χαφ του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με άψογο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έξι λεπτά μετά, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της αντίπαλης άμυνας, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 με βολέ μέσα από το «κουτί».

Η αντίδραση της Παρτιζάν ήρθε στο 20ο λεπτό αλλά ο Μπρκιτς έβαλε… στοπ στον Μίλετιτς, ενώ στην επόμενη φάση, ο Ντούρντιτς σέντραρε, η μπάλα βρήκε στον Λέοβατς και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το υπόλοιπο μισό του πρώτου μέρους δεν επεφύλασσε κάποια σπουδαία ευκαιρία, πέραν μίας προβολής του Μποζίνοφ στο 45’ που έδιωξε ο Μπρκιτς. Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή γράφτηκε στο 26ο λεπτό όταν ο Σάσα Ίλιτς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να τον αποθεώνει με ένα μακρόσυρτο standing ovation.

Στην επανάληψη, ο καλός ρυθμός του πρώτου μέρους δεν υπήρξε. Οι δύο ομάδες έδειχναν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν το κατάφεραν, ενώ και τα λάθη από τις δύο πλευρές ήταν πάρα πολλά. Στο 55’ ο Ντούρντιτς βγήκε απέναντι από τον Μπρκιτς αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και ένα τέταρτο μετά, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι.

Ο Γιοβάνοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο εξωτερικό σουτ, νίκησε τον Βελλίδη μειώνοντας σε 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Τιάμ δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα από πλεονεκτική θέση και να… τελειώσει το ματς (78’), ενώ ο Γιοβάνοβιτς έξι λεπτά μεά, με κεφαλιά από την μικρή περιοχή δεν βρήκε στόχο και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για την Παρτιζάν.

Παρτιζάν (Μάρκο Νίκολιτς): Κλιάγιτς (Νεμ. Στεβάνοβιτς), Βουλίτσεβιτς, Μπάλαζιτς, Μιλένκοβιτς, Μίλετιτς, Γέφτοβιτς, Σάσα Ίλιτς (23’ Στεβάνοβιτς), Λεονάρντο, Ντούρντιτς, Μποζίνοφ.

Έπαιξαν και οι: Νεμάνιας Στεβάνοβιτς, Στεβάνοβιτς, Ράντιν, Τζουρίκοβιτς, Μαριάνοβιτς, Όστοιτς, Μπογκόσαβας, Νταμιάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς (62’ Βελλίδης), Λέοβατς, Μαλεζάς (46’ Κίτσιου), Κρέσπο (84’ Δοδοντσάκης), Μάτος, Κάνιας (84’ Δημητριάδης ), Πέλκας, Φακούντο Περέιρα, Τιάμ, Μπίσεσβαρ (84’ Δεληγιαννίδης), Αθανασιάδης (62’ Ματθαίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ