aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Μπεργκ τον έβαλε στον ίσιο δρόμο!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με τους πράσινους να επικρατούν με 2-1 του Πλατανιά σε ένα παιχνίδι όπου σαφώς ήταν καλύτεροι αλλά και πάλι δεν έθελξαν με την εμφάνιση τους.

Το τριφύλλι είχε σε πολύ μεγάλη μέρα τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, το πρώτο μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Ευαγγέλου, αλλά τα γκολ δεν ήταν η μόνη βοήθεια του Σουηδού άσου. Ο στράικερ των πράσινων βοήθησε σε κάθε χώρο του γηπέδου και στα τελευταία λεπτά γύρισε και πίσω κόβοντας μια-δυο βαθιές μπαλιές ως στόπερ.

Οι πράσινοι γνώριζαν ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα αρκετά αξιόμαχη και επίσης γνώριζαν ότι παίζοντας συνεχώς με τους ίδιους και τους ίδιους παίκτες θα έλειπαν οι ανάσες. Για αυτό και προσπάθησαν από το πρώτο 45λεπτο να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Σε αυτό το διάστημα έφτασαν και στα δυο γκολ, βγάζοντας μάλιστα σε κάποιες φάσεις και αρκετό πρέσινγκ ενώ από την άλλη ο Πλατανιάς το μεγαλύτερο διάστημα ήταν σε φάση άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ