aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο ατζέντης του Ντουρμάζ μεσολαβεί για τη μετεγγραφή του Ομάρ στη Γαλατασαράι»

«Ο ατζέντης του Ντουρμάζ μεσολαβεί για τη μετεγγραφή του Ομάρ στη Γαλατασαράι»

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζονται. Σήμερα, η Sabah μεταφέρει μια νέα πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο μάνατζερ που έχει προτείνει τον παίκτη στην τουρκική ομάδα και έχει αναλάβει την πραγματοποίησή της είναι ο Μάρτιν Νταλίν.

Πρόκειται για τον Σουηδό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία χρόνια ακολουθεί καριέρα μάνατζερ. Με τον Ολυμπιακό είχε εμπλακεί με τον δανεισμό του Ντζίμι Ντουρμάζ προ ετών. Ο Νταλίν γενικότερα γνωρίζει καλά τις ελληνικές ομάδες λόγω των πελατών του, πολλοί από τους οποίους έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας. Η τουρκική εφημερίδα σήμερα υποστηρίζει πως ο Νταλίν έχει ξεχωρίσει τον Ομάρ από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού που είχε παρακολουθήσει λόγω του Ντουρμάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ