aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο… Άραβας την κάνει Ευρωπαία!

Ένας… Άραβας «κλείδωσε» την Ευρώπη για την ΑΕΚ! Με το γκολ του Αραβίδη -στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα- η «Ένωση»… καθάρισε τη νίκη (0-2) στον «τελικό» με τον Πλατανιά για την είσοδο στα πλέι οφ και θα πρέπει να… αυτοκτονήσει, πια, για να χάσει, έστω, την 5η θέση!

Το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» είχε ανοίξει, στο ντεμπούτο του, μάλιστα, στην αρχική 11άδα, ο Βινίσιους, στο 18′, με τον «δικέφαλο» να χάνει ευκαιρίες και για πιο άνετη επικράτηση, αλλά να αγχώνεται, κιόλας, καθώς από τη μέση και πίσω είχε σοβαρά προβλήματα και χρειάστηκε αρκετές φορές τις σωτήριες επεμβάσεις του Μπάρκα.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο 51′ ο Λαμπρόπουλος, που έχει τραυματιστεί, πιθανότατα, πολύ σοβαρά, συγκλονίζοντας άπαντες στα Περιβόλια με τα δάκρυά του! Κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν Μάνταλος (χάνει δύο από τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος) και Αϊντάρεβιτς (θα απουσιάσει από ένα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (74’ Γουνδουλάκης), Πριντέτα (81′ Αποστολόπουλος), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης (64’ Σίγκνεβιτς).

Στον πάγκο έμειναν οι: Κοκκαλάς, Κάργας, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Σίγκνεβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (51′ Γιόχανσον), Γκάλο, Βινίσιους, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (88′ Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος (63′ Αραβίδης), Αραούχο.

Στον πάγκο έμειναν οι: Ανέστης, Μπακάκης, Μπακασέτας, Βάργκας.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γρέβενης (Χαλκιδικής), Καμπούρης (Εύβοιας)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ