aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEO Απόλλων φέρνει το… πουλέν του Μαραντόνα! (vid)

O Απόλλων φέρνει το… πουλέν του Μαραντόνα! (vid)

Ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές βόμβες της ιστορίας του και φέρνει στην Αθήνα τον Αργεντίνο εξτρέμ Ματίας Ντεφεντερίκο!

ον άλλοτε διεθνή Αργεντινό, επί εποχής Ντιέγκο Μαραντόνα στο τιμόνι της στην “αλμπισελέστε”, ετοιμάζεται να κάνει δικό της η “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα, η οποία έχει τη σφραγίδα του Γιάννη Κόντη.

Ο 29χρονος εξτρέμ θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ξεκίνημά του, ωστόσο η εξέλιξή του δεν ήταν ανάλογη. Πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στην Ουρακάν και τότε μάλιστα κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Αργεντινής, σκοράροντας στο ντεμπούτο του (20/5/09) κόντρα στον Παναμά (3-1), ενώ τη δεύτερη συμμετοχή του την κατέγραψε 1,5 χρόνο αργότερα απέναντι στη Βενεζουέλα (4-1).

Ακολούθως έπαιξε σε Κορίνθιανς, Ιντεπεντιέντε, Αλ Ντάφρα, Νουέβα Σικάγο, Εσκισεχίρσπορ, Σαν Μάρκος ντε Άφρικα, Μουμπάι Σίτι, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Λόρκα, ενώ εσχάτως βρέθηκε στην Αλ Καουκάμπ, χωρίς ωστόσο να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Εκείνο που δεδομένα προβληματίζει είναι ότι δεν έχει αγωνιστεί εδώ και περίπου 10 μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ