aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ αντι-Κόντε, Κλάους που «κόπηκε» από τον Δώνη

Ο αντι-Κόντε, Κλάους που «κόπηκε» από τον Δώνη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαχνε ελεύθερο επιθετικό και ο ελεύθερος Κλάους Αθανασιάδης για νέα ομάδα πριν από τη λήξη της σχετικής διορίας. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και από την Παρασκευή ο 30χρονος επιθετικός είναι αυτός που θα επωμιστεί το βάρος της φανέλας με το «9». Αυτής που άφησε στ’ αποδυτήρια φεύγοντας ο… εμίρης Πέδρο Κόντε και με την οποία μέτρησε 34 γκολ σε 61 παιχνίδια ως ο βασικός στράικερ του «Άγιαξ».

Ο 30χρονος επιθετικός είχε στο μυαλό του κάτι άλλο, αλλά δεν προέκυψε. Μεταξύ μας, τον Παναθηναϊκό είχε κατά νου ο Κλάους γυρίζοντας στην Ελλάδα, αφού μέχρι πριν από 3-4 ημέρες και πριν κλείσει τη συμφωνία με τον Ιταλό Μακέντα, είχε κενή στο ρόστερ τη θέση του βασικού στράικερ. Παρόλο πάντως που το όνομά του ακούστηκε πολλάκις, δεν ήταν στις προτεραιότητες του Γιώργου Δώνη. Άλλου στιλ επιθετικό περιοχής ήθελε ο προπονητής του «τριφυλλιού» και τέτοιον απέκτησε, με αποτέλεσμα ο Αθανασιάδης να το πάρει απόφαση και να κοιτάξει τις εναλλακτικές.

Τι σου είναι όμως η τύχη; Κατέληξε στην ομάδα που προπονητής είναι αυτός που θα κατέληγε στον Παναθηναϊκό, αν δεν έκλεινε ο Δώνης! Ο Γιάννης Πετράκης ήθελε έναν επιθετικό κλάσης και ο Αθανασιάδης έχει πλέον την ευκαιρία ν’ αποδείξει ότι παραμένει τέτοιος, παρά την αφλογιστία της προηγούμενης διετίας σε ΠΑΟΚ και Μακάμπι Χάιφα. Μάλιστα δεν φοβήθηκε την ευθύνη του αντι-Κόντε, παίρνοντας «9» – το «33» το είχε ήδη ο Βιδάλ. Πιστεύει, προφανώς, ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Αν η συγκεκριμένη αλλαγή στη φανέλα γίνει ο μανδύας που θα τον μετατρέψει ξανά τον Αθανασιάδη σε σούπερ-γκολτζή, θα το διαπιστώσουμε στη διάρκεια της χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ