aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο άνθρωπος του Θεού (Αναστασιάδης) να μας επιστρέψει τώρα τα €56.000»

«Ο άνθρωπος του Θεού (Αναστασιάδης) να μας επιστρέψει τώρα τα €56.000»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τη συμφωνία του Άγγελου Αναστασιάδη με την Εθνική, ανέφερε ότι ο νέος προπονητής θα λαμβάνει 250.000€ και του ζήτησε να επιστρέψει τα 56.000€ που του επιδίκασε η ΕΠΟ για την “εργασία ενός χρόνου την οποία ουδέποτε προσέφερε” στους Βυσσινί.

Mε αφορμή τη συμφωνία της ΕΠΟ με τον Άγγελο Αναστασιάδη για τη θέση του προπονητή, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι ο 65χρονος τεχνικός θα λάβει μισθό €250.000 το χρόνο.

Οι Βυσσινί ζητούν από τον Αναστασιάδη να τους επιστρέψει, έτσι, τα 56.000 ευρώ που του επιδίκασε η ΕΠΟ για την «εργασία ενός χρόνου την οποία ουδέποτε προσέφερε» στην ομάδα τους.

Αναλυτικά: «Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό €250.000 το χρόνο.

Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000€ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα €56.000, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε.

Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν. Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα».

Ο Αναστασιάδης εργάστηκε στην ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017. Έμεινε σε μόλις οκτώ παιχνίδια, με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ