aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Αλαφούζος πέταξε το μπαλάκι στον Παϊρότζ

Ο Αλαφούζος πέταξε το μπαλάκι στον Παϊρότζ

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και μπορεί να αποδειχθούν ιστορικές για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η χθεσινή επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου και η ανακοίνωσή του ότι δέχεται εξ’ ολοκλήρου την πρόταση του Παϊρότζ Πιεμπονγσάντ για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το πιο σημαντικό βήμα για να προχωρήσει το deal και το κλαμπ να αλλάξει χέρια, πηγαίνοντας στον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Τώρα, είναι η ώρα για την αλλαγή σελίδας.

Πλέον, τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Ο κ. Αλαφούζος λέει σε όλα «ναι». Αποδέχεται την πρόταση 27 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά και καλεί τον Παϊρόζ να κλείσει τη συμφωνία. Από τα χρέη 26 εκατ. ευρώ, τα 13, βάσει της πρότασης, θα τα βάλει ο υποψήφιος αγοραστής και τα άλλα μισά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Επτά εκατομμύρια ευρώ δίνονται για το Κορωπί, άλλα τόσα για το δεσμευμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο και άλλα 20 εκατ. ευρώ για να τρέξει η ομάδα από την επόμενη σεζόν.

Ξαναγράφουμε: Αυτά αποδέχθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος και αποτελούν την επίσημη πρόταση της πλευράς Πιεμπονγκσάντ, από το περιβάλλον του οποίου χθες και σήμερα το πρωί «έβγαινε» ότι υπήρχε ένας προβληματισμός για τον οικονομικό έλεγχο. Τώρα, το πως έγινε πρόταση, πριν ο Ταϊλανδός να ξέρει τα πάντα για τα οικονομικά, αποτελεί μια εύλογη απορία όλου του κόσμου…

Πλέον, το μπαλάκι είναι στην πλευρά του Παϊρότζ. Αυτός είναι που θα καθορίσει τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για συμφωνία, από τη στιγμή που περιμένουμε την επίσημη αντίδραση – απάντηση από τον άνθρωπο ο οποίος θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει κάνει την πρότασή του στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έκανε γνωστό με τον πλέον επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο ότι τα δέχεται όλα. Απομένει το επόμενο βήμα για την οριστική αλλαγή ιδιοκτησίας στο κλαμπ και τα… ζεστά εκατομμύρια που θα σώσουν σε πρώτη φάση τον Παναθηναϊκό. Ας περιμένουμε, λοιπόν, το μεγάλο βήμα του Ταϊλανδού. Ή θα γίνει και ο ίδιος θα αποτελέσει το νέο μεγάλο αφεντικό του «τριφυλλιού» ή θα οδηγηθούμε σε κάποιο φιάσκο, το οποίο δεν το εύχεται κανείς. Υπομονή, διότι οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά σημαντικές και θα τα καθορίσουν όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ