aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Ακόστα καθάρισε Απόλλωνα και πρόκριση

Το ματς ήταν εξ’ ορισμού στα όρια της αγγαρείας για την Λαμία. Ένα ματς που ήταν επικίνδυνο για τη Λαμία αφού ήταν η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και βολεύονταν και με μια ισοπαλία. Και όταν ομάδες χωρίς βάθος πάγκου και εμπειρία καλούνται να διαχειριστούν τέτοιες περιπτώσεις, συχνά πυκνά σκοντάφτουν.

Το ματς πήγαινε προς αυτή την κατεύθυνση καθώς στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία αν και είχε την πρωτοβουλία δεν κατάφερε να σκοράρει και πάντα υπήρχε ο κίνδυνος να δεχτεί γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ένας από τους λίγους 11αδάτους που αγωνίστηκαν στο ματς καθάρισε για τους Φθιώτες.

Ο Ακόστα έκανε το 1-0 στο 55’ και δημιούργησε το 2-0 που έκανε ο Καραγιάννης στο 59’. Κάπως έτσι η Λαμία έφτασε τους 6 βαθμούς και προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μαζί με την ΑΕΚ από τον Γ’ Όμιλο.

Απόλλωνας Λάρισας: Παϊτέρης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαριας, Ανδρέου, Αγριόδημος, Χατζής, Σκούπρας, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης.

Λαμία: Μελίσσας, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Λινάρδος, Αναστασόπουλος, Φράγκος, Ακόστα, Καραγιάννης, Τσούκαλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ