aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ντόπες» από τη Θύρα 13 ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό

«Ντόπες» από τη Θύρα 13 ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό

Πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης». Στο Κορωπί, μάλιστα, βρέθηκε και αντιπροσωπεία της Θύρας 13.Ο κόσμος προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά την ομάδα πριν από το μεγάλο ματς στο «Φάληρο».

«Ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες, αλλά σας ζητάμε να τα δώσετε όλα για τη νίκη. Μπορείτε. Δώστε τα πάντα στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό και κάντε αυτό που μπορείτε. Σας πιστεύουμε και ήρθαμε σήμερα εδώ για να σας το δείξουμε», ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών στους παίκτες στην τελευταία προπόνηση. Στην αποστολή επέστρεψαν οι Κουρμπέλης και Κουλιμπαλί.

Ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παίρνει μαζί του για το ντέρμπι 19 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή είναι οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγελου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας και Άλτμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ